Beoordelingen

Schrijf onder aan de pagina uw beoordeling. Kijk voor meer beoordelingen op klanten vertellen. 

8 thoughts on “Beoordelingen

 1. Ruben heeft in Augustus onze groepenkast vervangen en tevens de elektra gemaakt voor onze nieuwe keuken. Ik kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn met de uitgevoerde werkzaamheden!
  Top! En netjes en snel gedaan.

 2. We wilden de groepenkast vervangen en een aansluiting voor een airco en inductieplaat laten installeren. Hiervan hebben we meerdere offertes opgevraagd.

  Van een deel van de elektriciens hebben we nooit een reactie terug ontvangen. Ook niet nadat we opnieuw contact opgenomen hadden. Een paar andere zijn even wezen komen kijken, maar wilde alles even makkelijk in een buis over de muur in de woonkamer laten lopen. Daarnaast vroegen andere ook een (belachelijke) hoge prijs.

  Gelukkig is Ruben Lexmond na een afspraak ook even komen kijken voor een offerte. Hij nam echt even de tijd en dacht duidelijk mee met wat er allemaal wel mogelijk is. Kort daarop hadden we ook een persoonlijke offerte in de e-mail met daarin een eerlijke prijs voor alle uit te voeren werkzaamheden.
  Hij geeft ook duidelijk aan waarom hij voor bepaalde merk opties kiest. Ook de communicatie is helder en goed. Mede daarom voor Lexmond Elektrotechniek gekozen. En daar zeker geen spijt van gehad!

  We zijn meer dan tevreden met alle uitgevoerde werkzaamheden door Ruben.
  De groepenkast is prima gemoderniseerd; een mooie compacte groepenkast die geordend aangesloten is. Ook de aansluiting van de airco is netjes door de kruipruimte en langs het balkon uit het zicht weggewerkt. Daarnaast is ook nog de inductie kookplaat helemaal geïnstalleerd en aangesloten.

  Ouderwetse vakmanschap zoals ik dat graag zie. En dat nog tegen een eerlijke prijs ook.

  Samengevat als we nog eens een elektra klus willen laten uitvoeren dan weten we bij wie we moeten zijn!

 3. Ruben Lexmond heeft heeft bij mij de groepenkast geheel vernieuwd, en de aanleg/installatie van de inductiekookplaat.
  Vriendelijke man, Snelle service en neemt de tijd om kundig het werk af te ronden.
  Aanrader!

 4. Zoek je een integere vakman voor alle elektrotechnische klussen in en rond je huis, dan ben bij Ruben Lexmond aan het goede adres. Deskundig advies, keurig werk, fatsoenlijke tarieven en geen ellenlange wachttijden. Bovendien een hele aardige en (klant)vriendelijke man. Aanrader,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *